© Photo News

Urine Lady Gaga omgetoverd tot exclusief parfum

Talkshowhost Andy Cohen is misschien wel de grootste Lady Gaga-fan die er rond loopt. Terwijl hij zijn nieuwste boek aan het promoten was tijdens het radioprogramma ‘The Howard Stern Show’ dinsdag, vertelde Cohen dat hij van de urine van zijn popidool parfum had laten maken.

skn

Cohen had Lady Gaga gevraagd om in zijn programma ‘Watch What Happens Live’ te komen optreden. De 28-jarige wereldster moest dringend plassen maar ze had geen zin om zich naar de toiletten te begeven en dus urineerde ze in de prullenbak van haar kleedkamer.

‘Ik zei tegen een productieassistent dat het grappig zou zijn om de urine van Lady Gaga mee te nemen en het in het in een flesje te gieten. We hebben in deze popcultuur al enkele memorabilia van sterren verzameld, zoals de sigarettenpeuk van Lindsay Lohan, een borstimplantaat van een ‘Real Housewife’, dus het plasje van Lady Gaga is zeker ook een geweldig stukje popcultuur’, vertelde Cohen in het radioprogramma.

Giftig

Maar de productieassistent die het goedje van Gaga moest meenemen, kwam er al snel achter dat het gevaarlijk is om urine op te slaan omdat het na een paar dagen giftig wordt. Om de urine toch te kunnen conserveren vond de productieassistent een recept voor het maken van parfum van de urine.

Cohen moedigde het experiment aan: ‘Het exclusieve luchtje ruikt een beetje als opgewaardeerde urine met een bloemige toets.

Het parfum werd even later getest op Johnny Knoxville, een andere gast in het radioprogramma. Een tijdje later kwam Cohen Lady Gaga tegen op een evenement. Hij wilde haar graag vertellen over de parfum van haar urine. In plaats van geduldig te wachten tot ze vrij was en tijd voor hem had, onderbrak hij een gesprek tussen Lady gaga en de 17-jarige Nobelrpijswinnaar voor de Vrede, Malala Yousafzai.