© Walter Saenen

© Walter Saenen

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Populaire kapperszaak Snip Snip krijgt nieuwe naam

Snip Snip aan de Charlottalei gaat vanaf vandaag door het leven als The Pony Club. Naast de naamsverandering blijft de zaak dezelfde koers varen, al komen er wel wat nevenprojecten bij.

Ellen Bogaert

Vier jaar geleden opende Hiske Van den Wouwer (37) samen met een vriendin, Hasret Oztonga, haar zaak Snip Snip op de Draakplaats. De dames wisten de kapperszaak succesvol uit te bouwen en Snip Snip werd een grote naam in het Antwerpse. Astrid besloot daarop een tweede filiaal te openen aan de Charlottalei. “Wat begon als één geheel evolueerde naar twee verschillende zaken met een eigen identiteit”, vertelt Astrid. “Hasret heeft uiteindelijk de naam volledig van mij overgenomen en haar zaak gaat verder als Snip Snip.”

Het duurde wel een lange tijd vooraleer Hiske wist welke nieuwe naam het zou worden. “Het vergde tal van brainstormsessies en nadenkwerk”, vertelt ze nog.

Maandagavond werd de nieuwe naam feestelijk ingehuldigd met een mooi aantal genodigden. Hiske kreeg daarbij hulp van een aantal Antwerpse horecazaken, zoals Tinsel en de Vitrin. Eyecatcher van het kapsalon is de harige figuur ‘IT’, beter bekend als het mummelende personage uit The Addams Family.

“Ik ben een creatieve persoonlijkheid. Wat erin zit, moet naar buiten. Daarom ben ik ook altijd bezig met een aantal randprojecten.” Zo lanceerde Hiske tijdens de lancering van de nieuwe naam nog haar eigen magazine.

Info: The Ponyclub, Charlottalei 36, 2018 Antwerpen, www.theponyclub.be

Lees woensdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio