Club 51 nodigt Michael Jackson uit

Print
Herentals - Serviceclub 51 Herentals laat op 15 november het podium van het Aldhem Hotel Michael Jackson verrijzen voor een swingende fundraisingavond.


De club heeft het revalidatiecentrum in Pulderbos en de Olivia Hendrickx Research Fund aangekruist als goede doelen die het geld van deze benefietavond ontvangen.

"We wilden iets nieuws en het feit dat Michael Jackson 5 jaar geleden overleed, bracht ons op een idee", zegt voorzitter Herman Lemmens. Dat was een kolfje naar de hand van Jackson-fan en 'moonwalker' Stefan Van Rompaey.

"Op 15 november plannen we een 'Michael Jackson Legacy Concert in het Aldhem Hotel", zegt Van Rompaey. "Alle grote hits passeren de revue, een lifeband met dansers maken de zaak af."

Vedette van de avond is Jackson-imitator Christ'OF, een man die Michal Jackson zelf heeft ontmoet en van The King op Pop felicitaties kreeg voor zijn imitatie. Hij heeft een nieuwe show van 90 minuten samengesteld, waarbij hij zelf danst en zingt.

Kaarten voor de show kosten 51 euro en zijn te verkrijgen in café Human, op de Grote Markt in Herentals. Voor die prijs krijg je er hapjes en een receptie bij. Plus een denderende after party.

Wie na het feest geen zin heeft om naar huis te rijden kan aan een voordeling tarief blijven slapen in het Aldhem Hotel.

www.beautywebshop.be

Marc HELSEN #Herentals#
 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio