© W&F

© BFM

1 / 2

Poule & Poulette heropent de deuren na brand

De kippenspeciaalzaak Poule & Poulette die in augustus door een brand werd verwoest, heropent eind november de deuren. De zaak verhuist wel naar het centrum op de Bredabaan recht tegenover Blokker.

jan.brys

Op zondag 10 augustus legde een verwoestende brand de zaak Poule & Poulette helemaal in de as. Ook de twee van de drie bovenliggende flats werden onbewoonbaar verklaard.

Zaakvoerder Frederik Goossens bleef niet bij de pakken zitten. “Ons concept sloeg wel degelijk bij de mensen aan. Na de brand gingen er klanten naar onze zaak in Antwerpen om daar onze kippen van de houtoven te kopen. Dat sterkte ons om opnieuw open te gaan in Brasschaat”, zegt de man die tevreden is dat Poule & Poulette nu nog centraler in Brasschaat ligt.

“We zitten nu in het pand net naast de legendarische bollenwinkel van de Flor. De brandweer heeft de oude en de nieuwe zaak grondig gekeurd en alle geruchten rond de gevaren van een houtoven werden de kop ingedrukt. We hebben de buurtbewoners laten zien hoe de brand is ontstaan en het is hen duidelijk geworden dat de houtoven hier niets mee te maken heeft”, zo vervolgt Frederik Goossens die in Antwerpen ook nog een Poule & Poulette resto heeft.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio