Mode

Waarom Kate Middleton vaker pittige outfits draagt

Print

Een zwart jurkje met transparante stroken, een blauwe creatie met focus op de benen: het is je misschien al opgevallen dat de zwangere Kate Middleton de laatste tijd iets pittiger gekleed gaat. En die switch is te danken aan een zekere Natasha Archer.

Volgens het tijdschrift Vanity Fair is de persoonlijke assistente van Kate Middleton, de 27-jarige Natasha Archer, tegenwoordig ook haar stiliste. Naar verluidt hechtte de hertogin van Cambridge heel veel waarde aan haar mening over mode dat ze de jonge vrouw haar garderobe liet vernieuwen. Insiders beweren dat de 32-jarige brunette er in haar outfits niet ouder wil uitzien dan ze werkelijk is.

De nieuwe stiliste stuurde haar beroemde vriendin naar de ‘Wildlife Photographer of the Year’-uitreiking in een babyblauwe jurk van Jenny Packham. Deze zet de benen van de mama in spe in de kijker. Ook de little black dress van Temperley London die Middleton droeg op een gala-avond ten voordele van de verslavingszorg, benadrukte haar sexappeal meer dan ooit tevoren.

‘Aanvankelijk was Kate was een onvrijwillig stijlicoon, maar nu geniet ze ervan. Natasha bestelt online honderden jurken die Kate mag passen’, zegt een anonieme bron in de Royal Watch-rubriek van Vanity Fair. ‘Ze heeft Kate overtuigd om wat meer risico te nemen, maar de eindbeslissing ligt uiteraard nog steeds bij haar.’

NIET TE MISSEN