© evdw

KAS brengt Mike Silver naar kapel Heuvels

Kunstencentrujm KAS legde de Brit Mike Silver vast voor een optreden in de kapel van de Heuvels. De man heeft meer dan veertig jaar ervaring als artiest. Vooral in de Angelsaksische folk-scène is hij gewaardeerd als één begenadigd singer-songwriters.

EVDW

amenwerking met Elton John in 1973 levert hem een contract op bij het bekende “Rocket Records”. Die periode toerde hij ook door VSA samen met Dory Previn, en Ashford and Simpson. Mike is een gegeerd studiomuzikant en backing vocalist en werkte samen met Charles Aznavour, Chris de Burgh, Ralph McTell, Ray Thomas (Moody Blues).

Mike heeft een totaal van zeventien cd’s en LP’s uitgebracht en zijn laatste “Jack Dances”, die hij heeft gemaakt met gerenommeerde collega’s zoals Nils Tuxen, Christi Andropolis en Stewart Hardy, werd door de vakpers enthousiast ontvangen.

Wie hem aan het werk wil zien, houdt alvast vrijdag 14 november vrij. Dan is hij te gast in de kapel van de Heuvels aan de Waterstraat. Kaarten in voorverkoop kosten 13 euro, aan de kassa 15 euro. Bestellen en reserveren kan via www.kasattenhoven.be

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio