© Photonews

Miley Cyrus heeft een bekend lief

De nieuwe date van Miley Cyrus blijkt niemand minder dan Patrick Schwarzenegger, de zoon van de Oostenrijkse acteur en ex-bodybuilder Arnold Schwarzenegger. Dat zouden bronnen bevestigd hebben aan het Amerikaanse nieuwsforum ‘ET Online’.

kvd

De Amerikaanse zangeres zou vrijdag gespot zijn toen ze het appartement van Patrick Schwarzenegger in Los Angeles verliet. De twee zouden samen de namiddag hebben doorgebracht en volgens insiders zou er iets moois aan het bloeien zijn.

Het is niet de eerste keer dat de twee aan elkaar gelinkt worden. In 2011 zouden de twee al verschillende dates hebben gehad en toen liet de 21-jarige Patrick al in een interview weten dat hij een oogje op haar had.

De familie van Patrick blijkt echter niet zo opgezet met de nieuwe relatie van het mannelijk model. Maris Shriver, de moeder van Patrick en het nichtje van John F. Kennedy, zou zelfs haar zoon proberen te overtuigen om niet meer met de 21-jarige popster om te gaan. Ze heeft schrik dat hij door haar op het verkeerde pad belandt.