© Toneelkring De Sparren

© Toneelkring De Sparren

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Theaterwandeling rond Eerste Wereldoorlog

Soldaat milicien P

Toneelgroep De Sparren organiseert in november een aantal theaterwandelingen rond het thema van WOI, waarbij je wordt rondgeleid langs gevoelens en emoties die gepaard gaan met oorlog in het algemeen, maar met de Eerste Wereldoorlog in het bijzonder.

MaTi

Vijf regisseurs brengen op verschillende locaties elk hun visie op de Grooten Oorlog. Elke regisseur heeft de beschikking over een aantal acteurs om mee aan de slag te gaan. De locaties zijn gesitueerd rond de Onze Lieve Vrouwekerk in Kalmthout-Centrum. Onder begeleiding word je van de ene naar de andere locatie geleid. In willekeurige volgorde maak je onder meer kennis met het leven in de loopgraven en het verdriet aan het thuisfront. Ruggengraat van het geheel is het verhaal van soldaat milicien P. die terechtkomt aan het IJzerfront.De voorstellingen vinden plaats op maandag 10, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 november telkens om 20u. Vertrek- en eindpunt is het gemeentehuis, Kerkeneind 13.

De toegang, inclusief een hapje, bedraagt 10 euro.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 120 personen. Kaarten kunt u bestellen via www.desparren.be of telefonisch na 19u via 03.666.47.38.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio