© VTM

Kelly uit ‘Alloo in de gevangenis’ is getrouwd in de cel

Kelly Vanelderen (31) is maandag in de Hasseltse gevangenis in het huwelijksbootje gestapt met Francis L. Het duo wordt verdacht in een dossier inzake het dealen van drugs.

wver

Vanelderen vergaarde vorig jaar enige tv-roem in het VTM-programma ‘Alloo in de vrouwengevangenis’ en is een vaste klant in de rechtszaal. Vorige week heeft de correctionele rechtbank van Hasselt het probatie-uitstel van Vanelderen herroepen, nadat bleek dat ze geen vaste verblijfplaats had, opnieuw heroïne gebruikte en geen afspraken maakte met haar justitie-assistent.

‘Ze blijft het zichzelf moeilijk maken’, verklaarde de procureur. ‘Op 2 augustus 2013 was ze uit de gevangenis vertrokken en een paar dagen nadien moest ze zich aanmelden voor elektronisch toezicht, maar ze daagde niet op. Ik kan begrijpen dat het niet gemakkelijk is een vaste woonplaats te vinden, maar er werd haar weer een gunst geboden waar ze niet op is ingegaan.’ Daardoor werd haar celstraf met uitstel omgezet in een effectieve veroordeling van 30 maanden.