© rr

Nieuwe liefde van ex-Miss België Ilse De Meulemeester blijkt niet zo rijk als ze denkt

Ilse De Meulemeester dreigt steeds meer de controle over haar eigen leven te verliezen. In 2013 zette ze haar interieurwinkel te koop, maar er zijn helaas geen geïnteresseerden en haar nieuwe liefde blijkt niet zo rijk te zijn als ze denkt. Hij wordt verdacht van miljoenenfraude Dat staat dinsdag te lezen in ‘Story’.

skn

De Meulemeester moet een schuldenput van 1.7 miljoen euro zien te vullen. Hoe ze dat gaat doen is voorlopig een raadsel. Ze krijgt haar interieurwinkel niet verkocht omdat de vraagprijs, die 2,8 miljoen euro bedraagt, te hoog ligt.

Heel even leek het er op dat de ex-Miss België een oplossing voor haar financiële problemen had gevonden. ‘Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat ze opnieuw een rijke man aan de haak heeft geslagen’. Dat staat te lezen in Story. Maar de nieuwe liefde van De Meulemeester blijkt niet de rijke man te zijn voor wie hij zich voor doet. Hij blijkt niet alleen niet rijk te zijn, maar hij zou ook al heel wat veroordelingen van frauduleuze faillisementen en witwaspraktijken achter zijn naam hebben staan. Hij wordt nu ook verdacht van miljoenenfraude en zou 10 miljoen euro moeten ophoesten.

‘Met zijn mooie praatjes heeft hij Ilse wellicht voor zich gewonnen. Het klinkt ironisch, want de rollen lijken nu omgedraaid. Terwijl Ilse in het verleden heel wat mannen lokte om geld af te troggelen, wordt zijzelf nu misbruikt’, stelt Story.

De Meulemeester zal wellicht dus een andere man, die wel geld heeft, aan de haak moeten slaan als ze haar schuldenberg wil zien verdwijnen.