© Safety First

Actrice ‘Safety First’ vindt zichzelf te dik: ‘Ik moet me in mijn broeken persen’

Hoewel Matteo Simoni haar favoriete onenightstand is, zegt Ruth Beeckmans (31), beter bekend van haar rol als Ingrid Porrez uit ‘Safety First’ dat haar vriend Gary en zijzelf na zeven jaar nog steeds een passioneel koppel zijn. ‘Gary zegt niks over mijn gewicht’. Dat titelt ‘Dag Allemaal’ deze week.

skn

Ruth Beeckmans wilde graag vermageren voor de tweede reeks van ‘Safety First’. Maar dat is niet echt gelukt: ‘Zie je het niet? Ik ben zelfs dikker! Mijn eerste reactie toen ik mezelf op tv zag: het is weer mislukt’, zegt de actrice aan Dag Allemaal.

Beeckmans zou naar eigen zeggen tien kilo te zwaar zijn. ‘Dat denk ik toch, want ik durf niet op de weegschaal te staan. Maar ik merk het aan alles: foto’s, mijn kleren, enz.’ Maar ze weigert haar garderobe te vernieuwen: ‘Ik pers me gewoon in mijn broeken’.

Haar vriend Gary stelt zich soms wel eens vragen bij het gewicht van zijn vriendin, ‘maar hij maakt er geen opmerkingen over’, aldus Beeckmans. ‘Hij zou het fijn vinden mocht ik wat lichter zijn, maar dan vooral voor mijn gezondheid. Voor de rest wil hij gewoon dat ik me goed in mijn vel voel, dik of dun’, vertelt de actrice aan Dag Allemaal.

Beeckmans en haar vriend Gray zijn al zeven jaar samen en ze hebben duidelijk geen last van de ‘seven year itch’. ‘Wij zijn nog heel verliefd en passioneel’.