© Patrick De Roo

Student overlijdt bij nachtelijke zwempartij

Een 21-jarige student uit Sint- Job-in-’t-Goor is omgekomen bij een nachtelijke zwempartij in het Antwerpse Willemdok, vlakbij het Museum aan de Stroom (MAS). Toen hij in het water wilde springen, raakte hij het ponton van de jachthaven.

SARE, VDAA

De 21-jarige student Glenn Mannaerts was donderdagnacht na een feestje samen met een vriend afgezakt naar het Willemdok op het Eilandje in Antwerpen voor een zwempartij. Maar toen hij vanop de kade een salto wilde maken, liep het mis. In plaats van in het dokwater neer te komen, belandde hij op de afsluiting van het ponton van de jachthaven.

Nadat zijn vriend hem uit het dokwater had gered, werd de student met ernstige verwondingen overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Daar is hij zondag overleden.

Glenn Mannaerts studeerde Industrieel Ingenieur Bouwkunde aan de Universiteit Antwerpen. Zijn vrienden en medestudenten reageren erg aangeslagen op het overlijden.

“Glenn was zeker geen avontuurlijk of onverantwoord persoon”, zegt zijn zus Amber Mannaerts. “Hij heeft nog twee dagen voor zijn leven gevochten. Zondag is hij helaas overleden.”

De ouders van het slachtoffer waren op vakantie toen het ongeluk gebeurde. Ze zijn onmiddellijk teruggekeerd naar België.

Lees meer in Gazet van Antwerpen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio