© Erik Vandewalle

Publieksprijs groepstentoonstelling voor Mady Schippers

De jaarlijkse groepstentoonstelling in het Ravenhofkasteel trok het voorbije weekend ruim 1200 bezoekers. 48 kunstenaars namen deel met in totaal 220 werken. Traditiegetrouw mochten de bezoekers uitmaken welke kunstenaar met de Prijs van het Publiek naar huis mocht.

Erik Vandewalle

De eerste prijs ging naar Mady Schippers uit Brasschaat met haar werk “Natuurpracht”. Het is al de derde keer dat zij de prijs in de wacht sleept. Eervol tweede werd Joanna Ludikhuyze uit Hoboken met het werk "De Ringenman". De Hobokense kunstenaar nam pas voor de tweede keer deel. Marina Cleiren uit Nederlands Putte ging aan de haal met de derde prijs. Die kreeg ze voor haar werk "Nicole".

Elke maand staat een kunstwerk centraal in het Stabroeks gemeentehuis. Volgende werken zijn de komende maanden te bekijken : "Armoede" van François Bertels (Hoboken) - "Stilleven 3" van Paul D'Aubioul (Stabroek) - "Kathedraal" van Colette Dedyn (Brasschaat)- "Herleven" van Jan De Rooij (Stabroek) - "1 man, 2 vrouwen " van Nicole De Bruyn (Keerbergen) en "Introspectie" van Edward Stuyck (Brasschaat)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio