Oude bekende keert terug naar ‘Thuis’

Foto: VRT

Oude bekende keert terug naar ‘Thuis’

Print

‘Thuis’-kijkers hebben donderdagavond een oude bekende mogen verwelkomen. Acteur Frank Van Erum vertolkt opnieuw de rol van Renzo Fierens, de zoon van Nancy en halfbroer van Femke en Britney.

Acht jaar. Zo lang hebben we Renzo moeten missen. Maar donderdagavond klopte hij onverwacht weer aan bij zijn moeder Nancy. De comeback verraste vriend en vijand, omdat de onbezonnen jongen van weleer eindelijk volwassen is geworden.

De ‘nieuwe’ Renzo verblijft momenteel in de Zus en Zo, maar beseft niet wat er tussen beide families is gebeurd. Langzaam zal hij merken dat er een pak is veranderd. Al heeft hij zelf ook niet stilgezeten. Hij is getrouwd, weer gescheiden, en heeft een zoon Dylan. Die jongen is de hoofdreden voor zijn terugkeer.

Het personage van Frank Van Erum verscheen op 6 oktober 2004 voor het eerst in de soap. Vanaf het begin werkte de jongen zich in nesten. Hij had geld nodig en verdiende dat niet op een legale manier. Hij stal auto’s, dealde drugs,...

Nadat hij samen met Femke zijn toenmalige vriendin Sofie Bastiaens op het nippertje kon redden van Tony, een gevaarlijke drugsbaron, ging hij op de vlucht. Op 1 mei 2006 namen de ‘Thuis’-fans afscheid van het enfant terrible.

Nu in het nieuws