Restaurant Gigi Il Bullo verandert naam naar Gist

Restaurant Gigi Il Bullo verandert naam naar Gist

Print
Antwerpen - Chef-kok Dario Puglia is terug na een pauze van enkele maanden. Eind juni sloot hij de deuren van zijn restaurant Gigi Il Bullo om zich te kunnen concentreren op zijn deelname aan enkele internationale gastronomiefestivals. Deze maand heropende hij zijn restaurant op dezelfde locatie, maar dan onder een volledig andere naam: Gist.


"Gist staat voor leven, evolutie, verandering en natuur. Gigi Il Bullo was een vaste waarde geworden, maar klonk veel te Italiaans", vertelt Dario die zelf Italiaans is. "Ik wil volledig afstappen van het Italiaanse imago. Ik ben trots op mijn roots, maar ik wil me niet vastpinnen op één identiteit.
We gaan gewoonweg voor een pure keuken waar we de producten voor zich laten spreken." De inrichting van het restaurant in Leopold De Waelstraat is nagenoeg hetzelfde gebleven. Ook op vlak van de gerechten is er weinig veranderd. "We blijven ook bij de dagelijks menuformule met het verschil dat je nu kan kiezen tussen een 3- of 5-gangenmenu." Info: Restaurant Gist, Leopold De Waelstraat 9, 2000 Antwerpen, www.restaurantgist.be

Ellen Bogaert
 

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio