Charlton doet slechte zaak in Fulham

Foto: Photo News

Charlton doet slechte zaak in Fulham

Print

Charlton Athletic, het team van coach Bob Peeters, heeft vrijdag op de veertiende speeldag van de Engelse Championship (tweede klasse) niet kunnen winnen op bezoek bij Fulham. Zonder landgenoten Igor Vetokele en Yoni Buyens werd er met 3-0 verloren.

Tal Ben Haim en Frédéric Bulot (beiden ex-Standard) stonden wel aan de aftrap bij Charlton. Bij de thuisploeg mocht Bryan Ruiz (ex-AA Gent) starten. Hij zag zijn teammakker Scott Parker, die zijn carrière startte bij Charlton, al na zes minuten tekenen voor de 1-0. Nog eens zes minuten later werd de score al verdubbeld door Hugo Rodallega.

De troepen van Bob Peeters probeerden zich nog terug in de match te knokken, met maar liefst 21 pogingen op doel. Slechts drie belandden er echter tussen het kader. Helemaal op het einde strafte opnieuw Rodallega de inefficiëntie van Charlton af: 3-0 en meteen de eindstand.

In de stand doet Fulham een goede zaak. Het team van Ruiz klimt van de 22e naar de 19e plaats. Charlton van zijn kant mist de kans om de top vijf binnen te duiken. Zij blijven voorlopig hangen op plaats zeven.

MEER VOETBALNIEUWS