Lotto-Soudal telt volgend jaar 28 renners

Ploegleider Marc Sergeant Foto: Photo News

Lotto-Soudal telt volgend jaar 28 renners

Print

De Lotto-Belisol ploeg, vanaf 2015 Lotto-Soudal, telt volgend seizoen 28 renners. De ploeg deed geen gekke dingen op de transfermarkt. Thomas De Gendt (28) komt over van Omega Pharma-Quick Step en met Jasper De Buyst (20), Louis Vervaeke (21) en Tiesj Benoot (20) maken ook enkele jonge renners de overstap.

Voorts zagen ze Jonas Van Genechten vertrekken naar IAM Cycling en hing Frederik Willems zijn fiets aan de haak om sportbestuurder bij Lotto-Soudal te worden. Hij zal zich vooral bezighouden met de jonge renners van de ploeg. ‘Er komen geen renners meer bij’, aldus Marc Sergeant. ‘Met 28 zijn we met voldoende om het seizoen rond te maken.’

De ploeg houdt een eerste buitenlandse stage van 8 tot tot 17 december in het Spaanse Benicassim. De ploegvoorstelling vindt plaats in Turnhout op 18 december. De ploeg houdt overigens zaterdag 25 oktober tussen 11u en 15u een stockverkoop in haar service course in Herentals. Wielerliefhebbers kunnen er terecht voor wieleroutfits, teamkledij en fietsaccessoires van de ploeg.

MEEST RECENT