Man op beelden Carré ontkent feiten

Print
Willebroek - Een man heeft zich donderdagavond aangemeld bij de politie in verband met een incident in dancing Carré in Willebroek. De jongeman had zichzelf herkend op de beelden die verspreid zijn, maar hij ontkent dat hij degene is die de vrouw geslagen heeft. Het parket zoekt de man die een jonge moeder halfblind sloeg met een fles omdat ze niet met hem wou dansen.

De man die zich uit eigen beweging ging aanmelden bij de politie is niet opgepakt. Volgende week moet hij zich wel melden voor een confrontatie. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het incident of andere tips.

Een alleenstaande moeder (20) uit het Antwerpse werd op een avondje Carré zwaar toegetakeld. Toen ze een man op de dansvloer afwees, ging die zo door het lint dat hij haar met een wodkafles tegen de grond sloeg. Ze hield er een verbrijzelde oogkas, twee ijzeren platen in haar kaak, en een groot litteken boven haar ooglid aan over. Ze zal levenslang blind blijven aan haar rechteroog.

De aanslag op de jonge moeder dateert al van half september, maar raakte gisteren pas bekend nadat de politie beelden vrijgaf van de gevluchte dader. Op de camerabeelden is te zien hoe een man vroeg in de ochtend gehaast discotheek Carré in Willebroek buiten vlucht. 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio