Gladde jongen gebruikt hilarische argumenten om aftandse auto te verpatsen

Gladde jongen gebruikt hilarische argumenten om aftandse auto te verpatsen

Print
Wielsbeke -

Zoekertjessite 2dehands.be is sinds vrijdag een hilarisch zoekertje rijker. Gebruiker ‘AL' uit het West-Vlaamse Wielsbeke probeert er zijn twintigjarige BMW verpatsen als een echte pussy wagon. De wagen ziet er nochtans niet uit, maar daar heeft de gladde kerel iets op gevonden.

De belangrijkste reden om een auto te kopen is natuurlijk dat hij nog rijdt. Geen probleem voor de BMW van ‘AL’, de wagen rijdt nog dagelijks en kan dus direct de baan op. Wie vervolgens de foto’s van de BMW bekijkt vreest al snel het ergste. Plekken op de motorkap, een konijntje achter de grille en vreemde tape aan de zijkant: waarom zou je dit misbaksel moeten kopen?

Daar heeft ‘AL’ iets op bedacht. ‘Nadat de motorkap zo lelijk werd hebben we er een rat-car van gemaakt. (doorgaans een auto die zo oud is dat hij helemaal roest is, red.) Meisjes moeten geen gladde jongens meer in een nieuwe wagen met afbetalingsplan op 5 jaar, ze willen liever iemand met een zo aftands mogelijke auto. Ondervind het zelf!’, overtuigt de verkoper de bieders.

Voorlopig lijkt het plannetje nog te werken ook: de vraagprijs van 500€ wordt al bijna gehaald. Enige minpunt is dat je er slechts ‘vier chicks’ per keer mee kan vervoeren.

Bekijk het hele zoekertje hier.

MEEST RECENT