Sarah Jessica Parker irriteert bewoners van Carries appartement

Foto: Instagram SJP

Celebs

Sarah Jessica Parker irriteert bewoners van Carries appartement

Print
De echte bewoners van het appartement dat te zien is in ‘Sex and the City’, zijn niet te spreken over de meest recente actie van de Amerikaanse actrice Sarah Jessica Parker. Parker, die de rol van Carrie Bradshaw vertolkt in deze televisiereeks, heeft een fotoshoot gehouden voor haar nieuwste schoenencollectie op de trappen van het appartement, hoewel de bewoners al geruime tijd vragen om meer privacy.

Het appartementsgebouw in Perry Street in New York is sinds kort niet meer in handen van de seriemakers, maar werd gekocht door de bewoners. Wat ze echter niet hadden verwacht is dat het appartement zoveel fans en kijklustigen zou lokken. Mensen zouden voortdurend foto’s komen nemen voor hun deur, en dat zou volgens de bewoners stilaan mogen stoppen. Om duidelijk te maken dat ze meer privacy willen, hebben ze met behulp van een ijzeren ketting een bord aan hun trap bevestigd met daarop de boodschap ‘verboden te betreden’.

Nu bleek Sarah Jessica Parker het een goed idee te vinden om het appartement van haar personage Carrie Bradshaw te gebruiken als decor voor haar fotoshoot. Ze stelde haar nieuwe schoenencollectie ten toon op de trappen van het gebouw en op de stoep. Ze deelde de foto’s op haar Instagram en op eentje was zelfs duidelijk het verbodsbord te zien.

Gerald Banu, voorzitter van de straatvereniging van Perry Street, vertelde het Amerikaanse magazine 'Page Six' dat er geen toestemming werd gevraagd aan de eigenaren van het appartement om de fotoshoot daar te houden. 

 

 

Oh no. Eek. Sorry. No. I was just talking about the shoes. Oh man. Geesh. Sorry. X Sj

Una foto publicada por SJP Collection (@sjpcollection) el

 

I dreamed this. X, Sj @sjpcollection

Un vídeo publicado por SJP (@sarahjessicaparker) el

 

It was take your @sjpcollection shoes to work day. #longdayforCarrie #whewwwwthosesteps #runninginheels #taxi!

Een foto die is geplaatst door SJP (@sarahjessicaparker) op

NIET TE MISSEN