Ge zijt van Westmalle als ge meefietst!

Print
Malle - De Facebookgroep ‘Ge zijt van Westmalle als…’ telt intussen al meer dan 1200 leden. Zondag 26 oktober komen ze bij elkaar om samen de Westmalse Facebook Fietsroute te rijden.

De onderlinge contacten blijven niet beperkt tot het digitale niveau, maar worden uitgebreid naar ‘levende’ ontmoetingen. Dat gebeurt zondag 26 oktober op initiatief van Ann Wilmssen. Samen met Marcel Van Ginckel stippelde zij een fietsroute uit over een afstand van 18,2 kilometer die de mooiste, onbekendste en misschien wel meest vergeten plekjes in Westmalle aandoet.

Iedereen is welkom om vanuit Café Trappisten, Antwerpsesteenweg 487, te vertrekken tussen 13 en 15u om er een toffe namiddag van te maken. Om de tocht wat op te leuken, koppelden de organisatoren er een fotowedstrijd aan vast met mooie Westmalse prijzen.

Post uw drie beste foto’s, met wat uitleg erbij, uiterlijk op 30 november op de Facebookpagina ‘Ge zijt van Westmalle als…’ met de vermelding van ‘Mijn deelname fotofietstocht’, aangevuld met de locatie waar de foto is genomen. Wie geen Facebook heeft, kan de foto’s mailen naar: westmallefotofietstroute@outlook.be

www.facebook.com/groups/westmalle/

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio