Beauty

Vrouw spendeert 40.000 euro om op topmodel te lijken

Print
De dertigjarige Victoria Wild uit Letland gaf meer dan 40.000 euro uit om door het leven te kunnen gaan als glamourmodel. Ze was haar natuurlijke look beu en ontdekte de wereld van de plastische chirurgie. Haar inspiratiebron? Het Britse glamourmodel Katie Price. Het verhaal van Victoria werd gebracht door het Engelse ‘Barcroft TV’, een site die de meest opvallende filmpjes met de wereld deelt.

Het filmpje laat kennismaken met Victoria Wild, een jonge vrouw die succesvol afstudeerde aan de universiteit en daarna in de mode-industrie terechtkwam. Ze vond haar leven echter maar eentonig en dus besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze spendeerde meer dan 30.000 pond, oftewel zo’n 40.000 euro, aan borstvergrotingen, neuscorrecties en het opspuiten van haar lippen.

‘Ik wilde meer opvallen en uiterst sexy zijn, en dat is gelukt, want sinds mijn ingrepen kijken mensen meer naar mij’, zegt Victoria. Haar grote voorbeeld is het glamourmodel Katie Price, maar ze wil het naar eigen zeggen nog verder schoppen: ‘Katie is leuk, maar ik ben jonger, mooier én ik heb grotere borsten. Ik ben een nieuwe persoonlijkheid.’

Victoria werkt ondertussen als topmodel in Letland, Frankrijk en Italië en ze wil ook Groot-Brittannië veroveren. Haar modellenwerk zou haar jaarlijks zo’n 160.000 euro opleveren. Haar vriend Simon, die eveneens haar fotograaf is, laat in het filmpje weten dat hij Victoria voor honderd procent steunt: ‘ze is zeer getalenteerd en heeft een geweldig lichaam. Ze kan beroemder worden dan Katie Price.’

Ondanks alle veranderingen vindt Victoria haar transformatie nog niet compleet en wil ze doorgaan tot ze het perfecte lichaam heeft. Dat andere mensen haar look vulgair zouden noemen, stoort haar niet. ‘Welke reactie mijn look ook uitlokt, het zal me alleen maar beroemder maken’, besluit het glamourmodel.

NIET TE MISSEN