Slachtoffer Carré: "Hij wilde me verleiden, maar ik had daar geen zin in"

Foto: GvA

Politie zoekt man die jonge vrouw halfblind sloeg

Slachtoffer Carré: "Hij wilde me verleiden, maar ik had daar geen zin in"

Print
Willebroek - “Ik kan niet meer lachen, ik kan niet meer eten. En vooral, ik kan nog amper iets zien.” Een avondje uit in discotheek Carré is dramatisch afgelopen voor een alleenstaande moeder (20) uit het Antwerpse. Toen ze een man op de dansvloer afwees, sloeg hij haar met een wodkafles tegen de grond.

De aanslag op de jonge moeder dateert al van half september, maar raakte gisteren pas bekend nadat de politie beelden van de gevluchte dader had vrijgegeven. Op de camerabeelden is te zien hoe een man vroeg in de ochtend gehaast discotheek Carré in Willebroek verlaat. 

“Samen met twee vriendinnen en een bevriend koppeltje was ik die avond gaan dansen in Carré”, vertelt Z.V. “Op een gegeven moment zat ik rustig op een barkruk een glas te drinken, toen diezelfde gast plots tegen mij aan kwam dansen.”
 
“Hij wilde me verleiden, maar ik had daar geen zin in. Dus duwde ik zijn handen van me weg. Maar nog voor ik het kon beseffen, gaf hij me een vuistslag op mijn gezicht waardoor ik bijna tegen de grond ging. Toen ik half versuft voor me uit keek, zag ik hem plots uithalen met een grote wodkafles. Hij sloeg die snoeihard tegen mijn rechteroog en daarna gaf hij me nog enkele trappen.”

Wat volgde, lijkt wel een nachtmerrie. Z.V. werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar de dokters ongelooflijk werk verrichtten om haar weer op te lappen. “Er was geen andere optie dan mijn hoofd te scalperen omdat mijn oogkas zó verbrijzeld was.”

Lees de volledige getuigenis van het slachtoffer in Gazet van Antwerpen van vrijdag 24 oktober

 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio