Spelers Racing Mechelen weigeren te trainen

Onder meer Daan Vaesen maakt zich grote zorgen. Foto: GMAX

Spelers Racing Mechelen weigeren te trainen

Print
Mechelen - Opnieuw zijn het bange tijden voor Racing Mechelen. De traditieclub zweeft nog maar eens tussen hoop en vrees. Sportief doet de tweedeklasser het verre van slecht, maar financieel steken onheilspellende geruchten meer en meer de kop op.

Opnieuw zijn het bange tijden voor Racing Mechelen. De traditieclub zweeft nog maar eens tussen hoop en vrees. Sportief doet de tweedeklasser het verre van slecht, maar financieel steken onheilspellende geruchten meer en meer de kop op.

De spelers wensen zelf niet te reageren, maar uit een goed ingelichte bron hebben we vernomen dat de hele spelersgroep weigert te trainen tot de achterstallige lonen betaald zijn. Gisteren en vandaag verscheen geen enkele speler op het trainingsveld.

In principe zal er zaterdag wel gespeeld worden, al is dat nog niet helemaal duidelijk. De spelers hebben alleen nog maar hun loon van juli en de bekerpremie van de match tegen Genk ontvangen. Nochtans beloofde Bart Vanhalle afgelopen zondag dat alle achterstallige lonen deze week zouden betaald worden. Hij sprak zelfs van een kapitaalsinjectie van enkele honderdduizenden euro’s.

Lees meer in Gazet van Mechelen.

MEER VOETBALNIEUWS