Beverse Romy als knapste studente op cover P-magazine

Romy op de cover van P-magazine. Foto: GvA

Beverse Romy als knapste studente op cover P-magazine

Print
Beveren-Waas -

De Beverse Romy Overbeeke (20) pronkt als knapste studente van Vlaanderen op de cover van het nieuwe P-magazine, dat vanaf vandaag in de winkel ligt.

Romy won de verkiezing met een straatlengte voorsprong en kreeg als beloning niet alleen de fotoshoot en het interview in P-magazine maar ook 180 liter bier, die haar studentenclub Eligia kan gebruiken voor een cantus.

‘Ik vind het een hele eer om tot knapste studente verkozen te zijn en op de cover te mogen staan. De shoot was heerlijk om te doen en ik ben bijzonder blij met het resultaat! Ik ga niet bloot. De foto op de cover is niet preuts en niet vulgair, maar gewoon jong en studentikoos op zijn P’s. Ik ben verrast door de vele reacties die ik nu al krijg. Zo had ik al opnames voor het Eén-programma Iedereen Beroemd. Het grappigste is dat Q-Music als antwoord op zoek gaat naar de knapste student. Wie het ook wordt, ik hoef hem echt niet te ontmoeten. Ik concentreer me liever op mijn studies. Ik studeer Human Resources en Sales in Antwerpen en wil eerst een diploma halen’, aldus Romy.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio