© GVH

Hilde pronkt met chocoladen luchtballon in ‘Komen eten’

Hilde Blommaert (54) zet donderdag tijdens ‘Komen eten’ Sint-Niklaas in de kijker met een chocoladen luchtballon.

GUVV

Vier jaar nadat haar man Walter de overwinning behaalde in Komen eten, waarin de deelnemers vier dagen lang bij elkaar een zelfgemaakt menu verorberen, waagt ook Hilde Blommaert haar kans in het populaire kookprogramma op Vier.

“Het is de eerste keer dat zoiets gebeurt. Er moet iemand de eerste zijn”, lacht Hilde. “Dat Walter won, legt de lat voor mij niet hoger. Voor mij is dit geen competitie: ik doe mee om er plezier aan te beleven. En dat is helemaal gelukt”, verzekert Hilde, die wel vaker voor haar plezier in de keuken staat.

“Ik wou heel graag voor een Sint- Niklase toets zorgen en daarbij dacht ik onmiddellijk aan de Grote Markt en aan de ballons, toch wel typisch voor onze stad. Daarom pak ik uit met een chocoladen luchtballon. Een mooie blikvanger en perfect als afsluiter van een menu!”

Het is meteen ook de afsluiter van de week, want Hilde komt als laatste aan de beurt. Vaak is dat een handicap, maar daar ligt Hilde niet van wakker. “Zolang iedereen zich amuseert en daar zorgen we wel voor.”

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio