“Toen we het concept in New York en Londen ontdekten, wisten we meteen dat Antwerpen klaar was voor een soortgelijk feestje”, vertelt initiatiefneemster Stephanie Rosseel. Samen met fotograaf Sam De Backer startte ze recent haar bedrijfje The Brunch in bijberoep. “The Brunch is een exclusief en hip partyconcept met hoogstaande hapjes, drankjes en topdeejays. Het vindt plaats op zondagmiddag, omdat dat een moment is waarop vele jonge mensen kiezen om samen te zijn met vrienden.”
Voor de kick-off van de eerste editie kozen Stephanie en Sam toprestaurant The Jane als locatie. Het restaurant wordt die middag omgetoverd tot een feestzaal met eetstanden en deejaybooths. Sergio Herman, Nick Bril en hun team koken voor de 260 gasten. “In de inkomprijs zijn 7 gerechtjes inbegrepen. Bij binnenkomst krijgen de gasten een welkomstcocktail en de echt vroege vogels worden verwend met wijn.”
Toen Stephanie en Sam hun concept lanceerden, waren de tickets in nog geen 10 minuten de deur uit. Zelfs de hoge prijs van 95 euro schrok weinigen af. Stephanie en Sam hopen het feestje zo’n 4 à 6 keer per jaar te herhalen, telkens met een andere invulling en op een niet vanzelfsprekende feestlocatie. De volgende editie vindt plaats in februari. Locatie? Onbekend.
Info: www.thebrunch.be