© Margo Tilborghs

'Den John' komt frietje steken in frituur Heide

Het zal je maar overkomen als friturist. Je staat frietjes te bakken in een bomvolle zaak en plots stapt den John, de ex van Astrid Bryan, je zaak binnen en bestelt frietjes en een viandel. Het overkwam Axel Debie van frituur Heide.

MaTi

“Vrijdagavond om 20u stapte den John hier gewoon binnenstappen”, zegt frituuruitbater Axel Debie (50) “Ik herkende hem direct, er bestond geen twijfel. Dit was den John, de ex van Astrid Bryan. Ik ben nogal een vlotte jongen en sprak hem dan ook meteen aan. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Hij was heel vriendelijk en gaf me een hand.”

De frituur zat behoorlijk vol en iedereen zat verbaasd of geamuseerd te kijken. John bestelde frietjes met een viandel en zette zich, samen met een vriend, aan een tafeltje in de zaak. Af en toe werd hem gevraagd of hij mee op de foto wilde en John was daar meteen bereid toe bereid. Zo waren er twee jongetjes die een selfie met hem namen. Mijn personeel moest natuurlijk ook mee op de foto. Hoe zou je zelf zijn? Het was hem allemaal niets teveel. De klanten vonden het geweldig.”

Lees het volledige verhaal in uw krant van zaterdag, editie Noord.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio