© Gemeente Zandhoven

Kunstmuur aan Het Bergske

Het Bergske heeft een kunstmuur gekregen dankzij de kinderen van de gemeenteschool Zandhoven.

kmatthyssen

Deze zomer kozen de inwoners van Zandhoven ‘het Bergske’ als verrommelde plekje in hun gemeente. Dit plekje werd door Regionaal Landschap de Voorkempen, in samenwerking met de gemeente, omgetoverd tot een ‘Buiten-gewoon plekje’.

Voorbije woensdag werd de laatste hand gelegd aan de transformatie. Een betonnen wand vol met graffiti veranderde in een kleurrijk tafereel met tekeningen. Deze tekening werd gekozen na een wedstrijd in de gemeenteschool van Zandhoven.

De kinderen brachten hun tekeningen vol enthousiasme zelf aan op de betonnen wand. Niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders hielpen met veel overgave om hun kunstwerk op de wand te krijgen. Het resultaat is een mooie muurschildering met als thema het leven in het bos.



Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio