© VRT/Sven Lardon

VRT lanceert nieuwe online en mobiele radiospeler Radioplus

Vanaf vrijdag kunnen luisteraars hun favoriete radioprogramma’s online beluisteren en herbeluisteren via Radioplus.be, de nieuwe online radiospeler van de VRT. Er is ook een app van Radioplus beschikbaar voor de smartphone. Luisteraars kunnen er reacties mee doorsturen en hun lievelingsmuziek delen met vrienden.

wbe

Luisteren naar Radio 1, Radio 2, Klara, Studio Brussel, MNM, MNM Hits, Klara Continuo en Nieuws+: het kan allemaal met Radioplus. De VRT wil met de nieuwe radiospeler het comfort vergroten voor wie online en mobiel naar de radio luistert. “Het luisterplezier staat meer centraal dan ooit”, verklaart Sven Lardon, radioadviseur bij de VRT.

De radio-ervaring via Radioplus is visueler dan ooit. Luisteraars zien afbeeldingen van de presentatoren én van de song en artiesten die te horen zijn op de radio. In de afspeellijst krijg je een overzicht van de laatst gespeelde liedjes en via de programmagids of het programmaschema kan je snel een titel of artiest snel terugvinden.

Maar ook de laatste verkeersinfo, het meest recente nieuws of je favoriete programma, ze zijn steeds toegankelijk via Radioplus, waar en wanneer je ook wil.