© Patrick De Roo

Deurenkomedie 'Boeing Boeing' in GvA-bijlage Het Weekend begint op Vrijdag

"Stewardessen zijn best wat rijper"

Geen jonge modellen in ‘Boeing Boeing’ in zaal Elckerlyc. De Komediecompagnie heeft de klassieke deurenkomedie van Marc Camoletti een nieuwe draai gegeven door met Danni Heylen, Greet Rouffaer en Christel Domen te kiezen voor rijpere stewardessen.

IDW

“Daar ben ik blij mee, want het is ook realistischer”, zegt Rouffaer in Het Weekend Begint op Vrijdag, bijlage bij Gazet van Antwerpen. “Zelf voel ik me comfortabeler bij stewardessen met enige maturiteit.” Maar een korf aan levenservaring betekent niet noodzakelijk dat je ook in de lucht het hoofd koel houdt, zegt Christel Domen. “Toen ik na een turbulente vlucht in New York aankwam, maakte ik een grapje, maar dat is me slecht bekomen. Ik werd meteen apart genomen en van top tot teen gefouilleerd. Gevoel voor humor hebben ze daar bij de douane duidelijk niet.”

De uitneembare bijlage Het Weekend Begint op Vrijdag, die vrijdag gratis bij Gazet van Antwerpen zit, staat boordevol interviews en tips met oog op een interessant weekend, of een avondje of namiddagje uit. Met het gezin kan je dit weekend de nieuwste trends in voeding ontdekken tijdens het festival Krachtvoer, het Live Comedy Festival laat Antwerpen kennismaken met Engelstalige humor en in Kasterlee liggen zondag misschien wel de zwaarste pompoenen ter wereld in de weegschaal. Verder vind je er tips voor de beste boeken, cd's, dvd's en het advies van onze specialisten voor een avondje uit.