© repro pvl

Nieuw logo voor Gezinsraad

Vierdejaarsstudent Multimedia Vince Cremers van het Antwerps Stedelijk Lyceum Cadix tekende het nieuwe logo dat voortaan symbool staat voor de Gezinsraad.

pvl

Vorig schooljaar schreef de Gezinsraad van Beveren een wedstrijd uit om een nieuw logo te ontwerpen voor de adviesraad, waarop 70 inzendingen ingezonden werden. Na twee selectierondes werd de inzending van Vince Cremers van het Antwerps Stedelijk Lyceum Cadix uitgeroepen tot winnaar. ‘Hij stak er met kop en schouders boven uit, en won dan ook met glans deze wedstrijd’, zegt voorzitter Pieter Van Bastelaere van Gezinsraad Beveren. De winnaar werd beloond met 250 euro geschenkcheques van Winkeldorp Beveren.

‘Het logo is een duidelijk zichtbare uiting van de verfrissingsoperatie die we begin vorig jaar hebben ingezet’, aldus Van Bastelaere. ‘Na de vernieuwing van de website en de publicatie van alle bestuursverslagen, persberichten en adviezen, is dit nieuwe logo het orgelpunt die de vernieuwing afrondt.’

Het college van burgemeester en schepenen heeft na advies en controle van de grafische dienst van de gemeente het nieuwe logo deze week goedgekeurd.

www.beveren.be/gezinsraad

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio