© Photo News

Kan Steven Martens vertrouwensbreuk met eersteklassers herstellen?

De Belgische eersteklassers, meer bepaald de Raad van Bestuur van de Pro League, zullen morgenochtend vanaf 9u30 in een vergadering KBVB-CEO Steven Martens het vuur aan de schenen mogen leggen. Dat vernam Belga dinsdagavond uit goede bron.

vml

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Dat de Pro League, de Liga voor eersteklassers, het management van de voetbalbond op de rooster wilde leggen, was al langer bekend. Na haar laatste Algemene Vergadering had de organisatie, bij monde van voorzitter Michel Dupont, al ‘haar bezorgdheid’ geuit over ‘de vertrouwensbreuk’ die er volgens hen was tussen de Pro League en de voetbalbond. Om die breuk nu te herstellen zal Steven Martens moeten antwoorden op alle vragen die de Raad van Bestuur zal formuleren. Die meeting vindt woensdag vanaf 9u30 plaats in de gebouwen van de voetbalbond.

Bij de Pro League zelf wordt er officieel niet gereageerd. ‘De vergadering vindt inderdaad deze week plaats, maar over het precieze moment of de locatie zeggen we niets. We zullen na de vergadering wel een persbericht uitsturen met de nodige duiding’, klinkt het bij de belangenvereniging voor eersteklassers. .

Meer voetbalnieuws