Versierbudget van 50 euro voor...een kerstboom

Print
Boom - Het kerstbomenproject wil de Bomenaars (nog) meer samen brengen. Aanleiding hiervoor is werken aan de mooiste versierde 'Kerst-Boom' in de wijk, waarmee u een wijk- nieuwjaarsreceptie kan winnen. Wie meedoet krijgt een versier-budget van 50 euro.

Naast de door de gemeente traditioneel geplaatste kerstbomen, zullen bijkomend nog een tiental pleinen en ontmoetingsplaatsen in de gemeente een buurt-boom geplaatst krijgen. "Hiervoor roepen we de inwoners/verenigingen op om deze te versieren. Met deze 'wedstrijd' zijn we niet enkel solidair maar hopen we dat mensen buiten komen en samen met hun buren, vrienden enz. op een creatieve manier kerst brengen in onze gemeente", legt initiatiefnemend schepen Inge De Ridder (N-VA) uit.

Concreet ontvangen de buurtbewoners eind oktober een brief met de vraag om de door het gemeentebestuur geleverde drie meter hoge 'buurt-boom' te versieren. Het versierbudget is 50 euro en wie wint met de mooist versierde Boom op 13 december krijgt een eigen buurt-nieuwjaarsreceptie ter waarde van 250 euro.

Info: Preventiedienst Den Oogen Boom, Antwerpsestraat 44, 03/880.18.81, denoogenboom@boom.be.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio