© Google Street View

Apothekeres heeft niet meteen door dat ze wordt overvallen

Twee jongemannen hebben maandag een apotheek overvallen op de Jan Van Rijswijcklaan in Antwerpen. De apothekeres raakte niet gewond. De daders zijn spoorloos.

Doro

Maandag rond 17.45 uur was de apothekeres aan het werk in Apotheek Buyst op de Jan Van Rijswijcklaan. Plots kwam er een jonge kerel met veel kabaal naar binnen gelopen. Het duurde even voor het slachtoffer door had dat het om een overval ging. De verdachte bedreigde haar met een taser en eiste geld uit de kassa.

Het slachtoffer (37) weigerde geld te geven en liep via de achterkant van de zaak naar buiten toen de jongeman achter de toonbank wilde komen. Buiten betrapte de apothekeres een tweede verdachte die op een bromfiets stond te wachten. Hij schrok en scheurde zonder op zijn kompaan weg richting Jan De Voslei.

De eerste overvaller zag zijn medeplichtige wegvluchten en ging er al lopend achteraan. Wat verderop kon ook hij mee op de bromfiets springen.

Het slachtoffer raakte niet gewond, maar stelde wel vast dat de overvallers geld uit de kassa hadden buitgemaakt. De twee verdachten zijn voorlopig spoorloos.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio