© pn

Kelly Pfaff begint modellenschool

Kelly Pfaff heeft zelf veel ervaring als model en die kan ze nu gebruiken voor haar eigen project. De 37-jarige realityster richt namelijk haar eigen modellenschool op. Dat schrijft Story.

vwh

De school krijgt de naam Callas Concept Store mee. Meisjes die zich inschrijven zullen uit drie opleidingen kunnen kiezen. Een daarvan is ‘How To Become A Lady’, waarbij experts jongedames helpen om zich te ontwikkelen tot een elegante vrouw.

Een tweede keuze is de opleiding die meisjes helpt om meer inzicht te krijgen op het vlak van styling en make-up. Maar jongedames kunnen zich ook laten opleiden tot model. Deze cursus duurt dertien weken. ‘In deze opleiding geven we meisjes theoretisch en praktische basiskennis mee voor modellenwerk’, zegt Pfaff. ‘We werken samen met een modellen- en hostessenbedrijf dat onze meisjes eventueel opdrachten kan geven.’

Kelly Pfaff zal alle cursussen zelf geven maar omdat ze zichzelf niet als een all round specialiste ziet, heeft ze hulp van bekende vrouwen ingeschakeld. Stiliste Bé De Meyer en voedingsconsulente Martine Prenen zullen haar een handje helpen. ‘Ik wil mensen gewoon gelukkig maken’, zegt Pfaff die ook het management van de jongensgroep Boycode op zich neemt.

NIET TE MISSEN