© PN

Verder in de boekskes

Weinig positief nieuws in de boekskes van deze week. Veel emoties, kritiek op elkaar en ook nog eens verkeerde conclusies voor Phaedra Hoste.

KDIR

VOLT-reporter Sven Pichal is in Story openhartig over zijn grootste emoties. Hij heeft een heel groot hart voor zijn gehandicapte broer, maar tegelijk maakt het hem wel verdrietig. ‘Het is niet makkelijk om met hem te praten. Het maakt me verdrietig dat hij zich soms moeilijk kan uitdrukken en dan agressief wordt omdat we hem niet begrijpen.’ Ook het overlijden van zijn vader, toen Sven twaalf was, doet hem nog veel verdriet.

Enkele BV’s uiten bijzonder veel kritiek op koning Filip, omdat hij een exclusieve jachtpartij organiseert. ‘Het is puur amusement met zijn rijke vrienden, het is schandalig dat hij het slechte voorbeeld geeft’, zegt Geert Hoste onder meer. Sterrenchef Peter Goossens neemt het dan weer op voor onze vorst. ‘Ik geniet ook van jagen. Rondlopen in de natuur en uren achter een reebok aan lopen, dat maakt het af’, zegt hij in Dag Allemaal.

Regi en Elke Vanelderen hebben met Ellie Martha een prachtige dochter, maar doordat Regi vaak weg is, is het moederschap niet altijd makkelijk voor Elke. ‘Regi was soms amper thuis, en dan voelde ik me een alleenstaande moeder. Toen Regi dan toch thuis kwam moest hij bijslapen, dus ik stond er echt alleen voor. We sliepen zelfs apart, hij een eind van de living.’ Gelukkig is Regi Elke enorm dankbaar omdat ze het ‘schip goed varende heeft gehouden’, zegt hij in Dag Allemaal.

Phaedra Hoste is kwaad. Een tijd geleden kwam er het bericht dat ze er als schilderes de brui aan had gegeven en dat haar zaak was opgedoekt. ‘Het komt over alsof ik failliet ben, maar waar halen ze dat toch allemaal vandaan. Mijn appartement in Antwerpen staat niet te koop, ik heb helemaal geen geld nodig en ga binnenkort zelfs van start met een nieuw project. Het zijn allemaal verkeerde conclusies en verdachtmakingen’, zegt ze in Dag Allemaal.