© BHul

Vlaamse actrice heeft hartzeer nadat ze kinderen moest wegdoen

Het moederhart van Antje De Boeck, de grote ster uit ‘Daens’ en ‘Stille Waters’, is gebroken. Haar kinderen wonen niet langer bij haar, maar er zat echt niets anders op. ‘Ik moest iets nieuws beginnen nu ik vijftig ben, maar ik wou mijn kinderen hun leven niet afnemen’, klinkt het in Dag Allemaal.

kidr

Het is wachten op een nieuwe kans voor actrice Antje De Boeck. Een job in de acteerwereld vindt ze voorlopig niet, dus probeert ze iets anders te doen met haar leven. ‘Mijn vriend en ik beslisten dat we naar onszelf moesten kijken. Ik moet iets nieuws beginnen, er zijn nu minder verantwoordelijkheden en dus meer vrijheid om iets te doen’, zegt ze in Dag Allemaal.

Maar die vrijheid heeft zijn prijs. Ze verhuisde eerst naar Antwerpen, omdat het sociale leven van haar kinderen daar ligt, maar het voelde niet goed. Dus keerde ze terug naar thuishaven Zelzate, zonder haar kinderen. Stan (15) en Anna (17) wonen nu bij hun vader in Antwerpen. ‘Het was een verschrikkelijk moeilijke beslissing en ik heb er elke dag hartzeer van. Maar ik kon hen hun sociaal leven niet afnemen. Ik heb geen kinderen op de wereld gezet voor mezelf.’