Dachser Willebroek definitief verhuisd

Logistiek dienstverlener Dachser heeft, na 5 maanden bouwen op het bedrijventerrein MG Park De Hulst, haar nieuwe gebouwen in gebruik genomen. Het gaat om een zogenaamd crossdock van bijna 7.000 vierkante meter met 68 docks en een kantoorgebouw van 2.300 vierkante, gerealiseerd op 37.800 vierkante meter, gelegen aan de Schoondonkweg in Blaasveld/Willebroek.

JB

In een volgende bouwfase zal het crossdock worden vergroot met 1.700 meter en 20 docks. Frans van Bedaf, General Manager Dachser Willebroek, verduidelijkt dat de verhuis net op tijd is, gezien de snelle groei die er is en verder beoogd wordt. “De grenzen van onze oude vestiging, zo'n 5 kilometer hier vandaan, waren door de toenemende groei bereikt”, legt hij uit. Het bedrijf verkoos in Willebroek te blijven, in het belang van de werknemers, die zo in de regio kunnen blijven wonen en werken.

Dachser is al sinds 1995 aanwezig in Willebroek en telt momenteel 90 werknemers. In België heeft Dachser vier vestigingen, naast Willebroek in Moeskroen, Mechelen en Manage en telt ongeveer 270 medewerkers.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio