© Tom Palmaers

© Karel Hemerijckx

1/2

Jan Verheyen zal tweede ‘Kampioenen’-film regisseren

Het is nog niet honderd procent zeker dat hij er komt, maar productiehuis Skyline heeft alvast Jan Verheyen kunnen strikken als regisseur voor de tweede film van ‘FC De Kampioenen’. “Dit illustreert onze wil dat we voor de nieuwe film niet op een simpele sequel maar wel op een sterke nieuwe prent mikken”, zegt producent Eric Wirix, die “80 tot 90 procent zeker is dat de film er komt”, in Het Laatste Nieuws.

Naast de volledige cast van de successerie hebben ook oudgedienden Jacques ‘DDT’ Vermeire en ook Carry ‘Oscar’ Goossens toe voor de opvolger van ‘Kampioen zijn blijft plezant’. Jan Verheyen moet alles in goede banen leiden. “We wilden Jan al als regisseur voor de eerste film, maar dat kon niet door ‘Het Vonnis’”, licht Wirix die keuze toe.

Voorlopig is het wel nog wachten op een akkoord met de VRT. “De kans dat de nieuwe film er komt is intussen veel groter dan dat hij er niet komt. Laat ons zeggen dat er intussen 80 of zelfs 90 procent kans is op een positieve afloop”, aldus nog Wirix in de krant.

Nu in het nieuws