Gaat Juliette door in The Voice Kids?

Gaat Juliette door in The Voice Kids?

Print
Rumst - Vandaag vrijdag 3 oktober is een datum waar veel klas- en schoolgenootjes van Juliette Van Damme (links op foto) uit Reet naar uitkijken. Dan zien ze in het VTM-programma 'The Voice Kids' hoe hun vriendinnetje het in haar halve finale (de 'battles') vanaf brengt. Omdat het programma reeds maanden geleden werd opgenomen, kent Juliette zelf wel al het resultaat. Toch blijft ze het allemaal best spannend vinden.

"Ik mag uiteraard niets verklappen" zegt ze met een guitige glimlach. "In het begin was dat erg moeilijk maar ondertussen ben ik het toch gewend. Alleen mijn beste vriendinnetje weet het omdat zij met ons gezin mee de opnames bijwoonde."

De reacties na de eerste uitzending waren erg lovend. Zowel familie, buren, kennissen als schoolgenootjes van Regina Pacis in Hove reageerden erg enthousiast. Naast haar 'engelachtige' verschijning was uiteraard haar zangtalent erg opvallend. Maar zowel de ouders als het schoolteam houden Juliette met de voetjes op de grond en de hele heisa zorgde ook niet voor slechtere schoolresultaten. "Via de smartboards hebben de juffen mijn optreden in The Voice Kids in de klassen getoond" zegt Juliette. "Velen stellen me ook vragen maar het liefst van al amuseer ik me gewoon zoals vroeger op de koer hoor. Eigenlijk zijn het vooral mensen die ik niet ken die me herkennen en vragen stellen. Zo heb ik al meer dan vijftienduizend 'likes' op mijn Facebookpagina."

Foto Jef Wijckmans


 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio