Bouw extra verdieping parking Zandpoortvest start maandag

Parking Zandpoortvest zal vanaf eind februari twee verdiepingen tellen. Foto: Patrick Hattori

Bouw extra verdieping parking Zandpoortvest start maandag

Print
Mechelen - Volgende week maandag 6 oktober start de bouw van een extra verdieping op parking Zandpoortvest 2 in Mechelen. Daardoor zal de parking vanaf zondag 5 oktober om 19u gedurende enkele maanden buiten gebruik zijn.

Vanaf 13 december gaat de parking opnieuw gedeeltelijk open om kerstshoppers tegemoet te komen. Ten laatste op 27 februari 2015 moet de vernieuwde parking opnieuw volledig beschikbaar zijn. Bovenop de bestaande 422 parkeerplaatsen komen er dan nog eens 200 extra bij.

Rijstrook afgesloten

Als gevolg van de werkzaamheden zal vanaf maandag 20 oktober tot half november een van de twee rijvakken (R12) ter hoogte van parking Zandpoortvest worden ingenomen. Verkeer richting Nekkerspoel dat van het Raghenoplein komt, moet daar dus over één rijstrook.

Alternatieven

In afwachting van de vernieuwde parking kunnen automobilisten hun wagen gratis kwijt op parking Douane en op overloopparking Nekker (bewegwijzerd als P+R Nekker). Op zaterdag en op koopzondagen kan u gratis gebruik maken van de Shopping shuttle, die tussen 10 en 19u continu over en weer rijdt tussen de overloopparking Nekker en het stadscentrum. Gedurende de werken zal de Shopping shuttle uitzonderlijk geen halt houden aan parking Zandpoortvest. 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio