Verrassend: Sarah Bettens en Jan De Smet samen op tournee

De artiesten van het project 'Living Roots': Walter Broes, Sarah Bettens, Jan De Smet en Tom Theuns. Foto: GvA

GvA-bijlage Het Weekend begint op Vrijdag

Verrassend: Sarah Bettens en Jan De Smet samen op tournee

Print
Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) heeft een nieuwe job. In het muzikaal programma 'Living Roots' gaat hij met vrienden op tournee. Onder die vrienden: de naar de VS uitgeweken Sarah Bettens (K's Choice). Jan De Smet vertelt alles over het project in de GvA-bijlage Het Weekend begint op Vrijdag.

In 'Living Roots' blikt een gezelschap artiesten terug op hun respectieve muzikale inspiratiebronnen. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat ze niét hun bekende hits brengen. Jan De Smet en Sarah Bettens zijn de blikvangers van de tiende editie. Ze spelen samen met Walter Broes (The Seatsniffers) en Tom Theuns (Ambrozijn). Jan De Smet brengt een nummer van Mikis Theodorakis, Sarah Bettens brengt hulde aan Jackie De Shannon, met 'When you walk in the Room'.

Nog in Het Weekend begint op Vrijdag: een vooruitblik op Monster Jam in het Sportpaleis, de show met monster trucks. En 'De Sluimerende Gruwel', het griezelig hoorspel van Borgerhoutenaar Geert De Beelder.

De uitneembare bijlage Het Weekend Begint op Vrijdag, die morgen gratis bij Gazet van Antwerpen zit, staat boordevol interviews en tips met oog op een interessant weekend. Verder vind je er tips voor de beste boeken, cd's, dvd's en het advies van onze specialisten voor een avondje of namiddag uit. 

.

Nu in het nieuws