Gewapend met zijn iPhone wurmt Ruben zich backstage, op videosets en in hotellobby’s. Alles voor een kiekje met zijn favoriete sterren. Lilly Allen schreeuwt doodleuk 'Ruben!' als ze hem ziet. Komt Mika naar België? Ruben strikt hem voor een selfie. Is er een optreden van Pharrell Williams? Hij staat prompt op de foto met de handigste sterrenjager van het land.

Maar Ruben heeft dan ook levenslange ervaring. "Er is een foto van mij als baby met Jean-Marie Pfaff. Mijn mama had mij op zijn arm gezet. Ik veronderstel dat het door haar begonnen is", lacht Ruben. Als kenner heeft Ruben enkele handige tips voor de selfiejager in spe. "Regel nummer 1: beleefd zijn en rustig blijven. Wie uit enthousiasme begint te gillen of te flippen, kan het wel schudden.

De belevenissen van de sterrenjager zijn vanaf vandaag te volgen bij het jongerenprogramma Boost. "Een heel fris programma voor en door jongeren. Ze gingen ook in op mijn vraag om geen volledige ploeg mee te sturen. Dat kan een artiest immers afschrikken." 

Lees meer in Gazet van Antwerpen.

Vanaf vanavond te zien bij OP12 en online via www.boostnu.be

 

.

Nu in het nieuws