Mysterie in BV-land: Daisy Van Cauwenbergh spoorloos verdwenen

Foto: Mark Renders

Celebs

Mysterie in BV-land: Daisy Van Cauwenbergh spoorloos verdwenen

Print

Het is volgens TV-familie een van de meest gestelde vragen in BV-land: waar is ex-Miss België Daisy Van Cauwenbergh? Verhuisd naar Amerika, toch nog in België: niemand die het weet. Zelfs haar kinderen gaan niet meer naar hun vertrouwde school.

Er is een tijd geweest dat je Daisy van Cauwenbergh gewoonweg overal zag. Ze won Miss België in 1988 en daarna brak er een gouden tijd aan op tv-zender VTM. Ze presenteerde er onder meer Medialaan 1 en Allemaal Baasjes en nam in 2009 nog de presentatie van de nieuwe Misses Globe Belgium-verkiezing voor haar rekening.

Ook op vip-feestjes was Daisy een graag geziene gast. Samen met haar man Huub was ze vaak te zien op rode loperevents. Tot nu. Volgens haar buren woont Daisy al twee jaar lang niet meer in haar villa in Wemmel. Zelfs haar kinderen gaan al een tijdlang niet meer naar hun vertrouwde school. TV-familie contacteerde Daisy en haar man, maar kregen geen gehoor.

Volgens de geruchten in BV-land is ze verhuisd naar de Verenigde Staten, maar niemand kan dat bevestigen. Enkel de postbode, volgens het weekblad goed geïnformeerd, heeft een vermoeden. Volgens hem zou de ex-Miss nog steeds in België wonen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

NIET TE MISSEN