© Margo Tilborghs

Eddy en Jani winnen barbecue

Eddy Vilijn (63) en Jani De Boeck (67) zijn de gelukkige winnaars van een barbecue. Dankzij het verzamelen van stempels en een beetje geluk mocht het koppel dit cadeau in ontvangst nemen in hun favoriete drankhandel.

MaTi

“Ik ben geboren en getogen in Essen”, zegt Eddy Vilijn (63). “Zo lang ik weet, koopt onze familie drank bij drankhandel Van Oevelen in Essen. Vader Charles Van Oevelen ken ik nog van in de tijd dat hij met kar en paard bij mijn grootmoeder kwam. Je kan dus gerust zeggen dat ik een hele goede klant bent”.

“Wanneer drankenhandel Van Oevelen een seizoenswedstrijd uitschrijft, proberen we altijd deel te nemen”, zegt Jani. “Moeilijk is het niet. Het is gewoon een kwestie van voldoende stempels op je stempelkaart te verzamelen. De rest is gewoon geluk hebben. Toevallig zei ik vorig week nog tegen mijn man dat het lang geleden was dat we nog eens iets gewonnen hadden. En kijk, het geluk was deze week aan onze kant. We zijn heel erg blij met dit geschenk.”

Ondertussen kan u alweer deelnemen aan de herfstspaaractie en kans maken op de nieuwste Apple iPhone 6 Plus 64 GB. Een spaarkaart is verkrijgbaar in de winkel.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio