Elke Clijsters verkoopt relatiebureau

Elke Clijsters verkoopt DateDesk, het relatiebureau dat ze samen met haar vriendin Rita Matoukou runde. ‘Ik kwam op een punt dat ik meer tijd aan de kinderen wilde besteden’, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

tib

‘Het is een samenloop’, vertelt Elke. ‘Rita en ik ik deden dit werk allebei heel graag. Maar we deden zelf alle intakegesprekken, over heel Vlaanderen. En alle opvolging. Het werd véél. En net toen kwam de vraag van een ander relatiebureau -Altéro - voor een overname van ons ledenbestand; Dat bureau is ook gerund door twee toffe madammen, wij hebben uiteindelijk ja gezegd’.

Hoewel Elke zegt dit werk altijd met hart en ziel gedaan te hebben, vond ze het toch tijd om meer tijd met haar gezin door te brengen. ‘Ik kwam op een punt dat ik meer tijd aan mijn kinderen wilde besteden nu ze klein zijn. Ook dat heeft -samen met het overnamebod- meegespeeld om de knoop door te hakken. het zal een contrast zijn, als ik straks weer voltijds thuis ben, maar nu kan ik me weer volop bezighouden met Cruz en Cleo’.

NIET TE MISSEN