© Photonews

David Beckham wil niet meer in ondergoed poseren

De Engelse ex-profvoetballer en model David Beckham heeft het Britse magazine ‘Another Man Magazine’ laten weten dat hij binnenkort niet meer zal te zien zijn in ondergoedcampagnes. Nu hij de 40 nadert, vindt hij het niet langer geschikt om nog wereldwijd in boxers te verschijnen.

kvd

De 39-jarige David Beckham zegt dat hij te oud wordt om in ondergoed te poseren. ‘Ik geef toe dat mijn lichaam nog steeds in goede conditie is, maar ik denk niet dat mensen er nog nood aan hebben. De reactie ‘alweer David Beckham?!’ zal niet lang meer op zich laten wachten vrees ik’, zegt Beckham.

David Beckham heeft zowel voor Armani als voor H&M in ondergoed geposeerd, maar stoer overkomen voor de camera is volgens hem niet altijd even gemakkelijk. ‘Ondanks mijn liefde voor stoere leren jasjes en tattoos, is het niet altijd evident om een mannelijke foto van mij te maken. Bovendien is het stresserend en vraagt het veel zelfvertrouwen.’ Na vier kinderen en een gesetteld gezin is het volgens hem dan ook de ideale moment om een punt te zetten achter deze carrière.

NIET TE MISSEN