Topvolley Antwerpen verzaakt aan fusie met Antwerp Giants door geldzorgen

Print
Ondanks de sportieve successen van de voorbije seizoen kampt Topvolley Antwerpen met grote geldzorgen. Om die reden zal de geplande fusie met basketbalclub Port of Antwerp Giants niet doorgaan. Dat meldt clubvoorzitter Bernhard Samyn op ATV.

Topvolley Antwerpen werd afgelopen jaargang onverhoopt vicekampioen en bekerwinnaar, maar toch zit de club nu in de financiële problemen. “Zowel de buitenwereld als de spelers kunnen wij tot op vandaag nog niet geruststellen dat het budget in orde zal komen”, zo klinkt het hard uit de mond van voorzitter Samyn. “Ik wil daar eerlijk in zijn en niemand iets voorliegen.”

Met de achteruitgang van de Antwerpse voetbalteams en het successeizoen had Topvolley gehoopt dat de nieuwe sponsors zouden toestromen, maar dat gebeurde helaas niet. Besparen is nu het ordewoord. Zo zullen Europese verplaatsingen in de toekomst misschien niet langer met het vliegtuig gebeuren, maar met de bus. Aan spelers en medewerkers zal gevraagd worden om te beknibbelen op de uitgaven.

Volleybalclub Precura Antwerpen staat voor een 
spannend seizoen met de eerste deelname ooit aan de Champions League. 

Door de geldzorgen is een fusie met basketteam Antwerp Giants voorlopig niet aan de orde.

Meer sportnieuws