Bobbejaanland investeert 5 miljoen in belevingstunnel

Bobbejaanland investeert in een nieuwe attractie voor een breed publiek. Foto: Bert De Deken

Bobbejaanland investeert 5 miljoen in belevingstunnel

Print
Lichtaart / Kasterlee -

Pretpark Bobbejaanland in Lichtaart investeert 5 miljoen euro in de bouw van een nieuwe attractie voor een breed publiek.

“Uit onderzoek bleek dat onze bezoekers niet echt zitten te wachten op een nieuwe coaster, integendeel”, zegt pretparkdirecteur Roland Kleve. “Het wordt dan ook een heel ander type attractie dan het bestaande aanbod in Bobbejaanland. Een attractie die ook een breder publiek aanspreekt. Op een oppervlakte van 1500 vierkante meter creëren we een compleet nieuwe wereld.”

De attractie kreeg als werktitel ‘Mystery mines / Forbidden caves’. “Tijdens een jeepsafari door de jungle belanden bezoekers plots in een ondergrondse wereld met grotten en mijnschachten die bewaakt worden door exotische monsters. Dankzij moderne film- en animatietechnieken is de bezoeker niet alleen toeschouwer, maar wordt hij zelf letterlijk deel van het verhaal. In een ‘immersive tunnel’ is de lijn tussen feit en fictie bijzonder dun, waardoor bezoekers de attractie beleven met al hun zintuigen”, aldus Roland Kleve.

(Belga)

Lees meer in Gazet van Antwerpen, editie Kempen, van vrijdag 26 september.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio